De beste coffeeshop van Den Haag: Green House Secret Farmers

Image
Bij Green House Secret Farmers bevat het menu de hipste nieuwe strains uit Cali en Canada, ambachtelijk gekweekte wiet en Hollandse klassiekers. Om ervoor te zorgen dat je de ...
Image

Bij Green House Secret Farmers bevat het menu de hipste nieuwe strains uit Cali en Canada, ambachtelijk gekweekte wiet en Hollandse klassiekers. Om ervoor te zorgen dat je de ideale soort kunt kiezen voor jouw behoeften, bieden ze een uitgebreide selectie van hoogwaardige Indica-, Sativa- en hybride soorten. Er zijn soorten die uitstekend geschikt zijn voor ontspanning, soorten die uitstekend geschikt zijn voor creatieve inspanningen en soorten die uitstekend geschikt zijn voor pijnbehandeling. Onze wiet is allemaal van topkwaliteit, zodat u weet dat u het best mogelijke product ontvangt. We zijn niet voor niets winnaar van de Jack Herer cup 2 jaar achter een volgend.

Deskundige Budtenders

De deskundige budtenders van Green House Secret Farmers zijn vriendelijk en spreken je hartelijk te woord. Deze getrainde personen staan altijd te popelen om al je vragen te beantwoorden en kunnen je helpen bij het kiezen van de ideale soort voor jouw behoeften. Of je nu hulp nodig hebt bij het doseren of gewoon meer wilt weten over de verschillende soorten, hun budtenders staan altijd voor je klaar.

Beste Coffeeshop Den Haag Greenhouse Secret Farmers

Een ontspannende en comfortabele sfeer

De omgeving van Green House Secret Farmers is een van de mooiste aspecten van deze luxe winkel. Het is een rustige en comfortabele ruimte waar je in alle privacy je marihuana kunt consumeren. Ze beschikken over comfortabele stoelen, uitstekende muziek en een ambiance waardoor je je meteen thuis voelt..

Conclusie Beste Coffeeshop

Green House Secret Farmers is de #1 coffeeshop in Den Haag voor wiet. Ze bevatten soorten van hoge kwaliteit, opgeleiden budtenders die echt verstand van wiet hebben en weten wat goede kwaliteit is, een vredige en vriendelijke sfeer en uitstekende koopjes en kortingen. Green House Secret Farmers zou je eerste stop moeten zijn als je op zoek bent naar de beste mogelijke marihuana-ervaring.

Recensies

Magdalena Zioło
Magdalena Zioło
2024-01-31
I highly recommend, the guys really know their stuff!
Taki Jaki
Taki Jaki
2024-01-26
Best coffeshop on this planet, quality qnd bud tenders are first class, so you will be serviced like it should be, try some Sherbet for sure!
Narc Zuckerberg
Narc Zuckerberg
2024-01-25
Hands down my favorite coffee shop in NL!Staff are friendly and knowledgeable, location is great and the store looks nice and well kept. Prices are very fair and most importantly, quality is great and consistent between visits.Also has a smoke lounge but I haven’t used it personally.
Bong Witch
Bong Witch
2024-01-21
Zelf ben ik al een aantal keer alleen bij Greenhouse Secret Farmers geweest om de Flowerpot B2 te gebruiken. Vandaag heb ik een vriendin meegenomen die het ook eens wilde ervaren. Omdat het voor haar de eerste keer was dat ze ging vapen (heeft alleen beperkte ervaring met spacecake), wilde ik graag een soortje dat een opgewekte, sociale high geeft waarbij je nog een gesprek kunt voeren. De budtender raadde daarop twee soortjes aan, waaruit ik de vriendin heb laten kiezen door eraan te ruiken. Meteen maar even goed opvoeden en leren dat je je neus moet laten meebeslissen! Heel fijn dat dat bij Greenhouse Secret Farmers kan en mag; zeker niet in elke shop mag je aan de wiet ruiken voordat je een keuze maakt. De keuze viel op de Black Cherry Sour. We hebben deze wiet verdampt in de Flowerpot en het effect was precies zoals gehoopt; vrolijk, energiek, ontspannen en een fijn gesprek. De budtender heeft dus de juiste wiet geadviseerd! Het was voor ons allebei een fijne ervaring om op deze manier van cannabis te genieten in een ongedwongen sfeer, onder het genot van een lekker bakkie warme chocolademelk (mijn vriendin) en koffie verkeerd (ikzelf). Echt top dat we kosteloos gebruik mogen maken van één van de beste vaporizers op de markt. Zoals altijd bij Greenhouse Secret Farmers weer een warm welkom, goed geholpen door het personeel, een fijne tijd beleefd en genoten van fijne wiet. Wij komen zeker samen gauw weer eens terug.
sarien janse
sarien janse
2024-01-17
Ontspannen sfeer en goede uitleg
Gurpreet Singh
Gurpreet Singh
2024-01-16
This coffee shop is just different honestly. I travel from Amsterdam to Den Hague .. The Staff members are patient and are knowledgeable about everything. I would tell them what i am looking for and Everytime they have got my needs spot on Thank you for your service from UK

Popular Posts

2 Comments Text
 • Jacqueline schreef:
  Je reactie is in afwachting van moderatie. Dit is een voorbeeld; je reactie wordt zichtbaar nadat deze is goedgekeurd.
  Super genoten van de zerbert hasj. Als vaste klant kreeg ik gisteren 4-20 van Green house een gram. Deze hasj is zo lekker. Hoef je niet te verwarmen, maar een sliertjes rollen en zo in mijn joint. Compliment voor de kwaliteit.
 • Patrick smoking it all schreef:
  Je reactie is in afwachting van moderatie. Dit is een voorbeeld; je reactie wordt zichtbaar nadat deze is goedgekeurd.
  Best shop in town. Great quality and affordable prices too. The budtenders have real knowhow too. All in all my shop to go to !!!
 • Leave a Reply

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Over Ons

  Wij zijn GreenHouse Secret Farmers een begrip in de coffeeshop wereld in Den Haag.

  Wij werken met lokaal geproduceerde producten en bieden de hoogste kwaliteit wiet en hash.