Opzoek naar?

Beste Coffeeshop Delft

Je bent niet ver van de beste coffeeshop

Nr. 1 Green House Secret FarmersGreenhouse Secret Farmers is de nummer één coffeeshop in Den Haag voor cannabisliefhebbers die op zoek zijn naar de beste kwaliteit en service. Onze winkel ligt gunstig in het centrum van de stad en is gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer of met de auto.

Wij zijn er trots op dat we een van de meest uitgebreide selecties van hippe nieuwe strains uit Cali en Canada aanbieden, naast de bekende Hollandse klassiekers die wereldwijd beroemd zijn. Onze collectie wiet is ambachtelijk en biologisch gekweekt, waardoor we de kwaliteit van onze producten kunnen waarborgen. We nemen ook deel aan verschillende cannabis-cups en hebben al meerdere prijzen gewonnen voor onze uitstekende producten.

Onze uitgebreide selectie van de nieuwste strains uit Californië en Canada en de klassieke Nederlandse variëteiten van de hoogste kwaliteit, maken ons de perfecte keuze voor cannabisliefhebbers. Al onze producten zijn ambachtelijk en biologisch gekweekt, en we zijn er trots op dat we de kwaliteit van onze producten kunnen waarborgen. Naast onze wiet, hebben we ook een uitgebreide hash collectie en bieden we een scala aan accessoires zoals waterpijpen, vloeitjes, grinders en meer.

Coffeeshop Delft Greenhouse Secret Farmer Winkel Balie
Coffeeshop Delft Greenhouse Secret Farmer Winkel Balie
Coffeeshop Delft Greenhouse Secret Farmer Winkel Balie

Onze vriendelijke medewerkers staan altijd voor je klaar om je te helpen en advies te geven over onze producten. Onze speciale gastheer verwelkomt je bij binnenkomst en deelt extra informatie over onze producten. We vinden het belangrijk om een ​​ontspannen en gastvrije sfeer te creëren waar mensen zich thuis voelen en genieten van de beste cannabisproducten.

Naast onze geweldige selectie van wiet en hash, hebben we ook een uitstekende collectie van edibles, bereid door een professionele banketbakker. Van red velvet cake en muffins tot brownies en stroopwafels, al onze edibles zijn vermengd met onze heerlijke kruiden en van ongeëvenaarde kwaliteit. We testen al onze producten in een laboratorium om ervoor te zorgen dat ze veilig zijn en van de hoogste kwaliteit.

Bij Greenhouse Secret Farmers vinden we het belangrijk om onze klanten de beste service te bieden. Daarom streven we ernaar om een ​​ontspannen en gastvrije sfeer te creëren waar mensen zich thuis voelen en kunnen genieten van de beste cannabisproducten. Onze passie voor cannabis en onze toewijding aan kwaliteit en service maken ons de nummer één keuze voor cannabisliefhebbers in de stad.

We hebben ook een strikt beleid voor de verkoop van cannabisproducten. We controleren altijd de leeftijd van onze klanten en we verkopen geen cannabisproducten aan personen onder de 18 jaar. We willen ervoor zorgen dat onze klanten op een veilige en verantwoorde manier van onze producten kunnen genieten.

Als je op zoek bent naar de beste coffeeshop Den Haag, dan is Greenhouse Secret Farmers de perfecte keuze.

Dit vinden anderen van ons

Reviews

Magdalena Zioło
Magdalena Zioło
2024-01-31
I highly recommend, the guys really know their stuff!
Taki Jaki
Taki Jaki
2024-01-26
Best coffeshop on this planet, quality qnd bud tenders are first class, so you will be serviced like it should be, try some Sherbet for sure!
Narc Zuckerberg
Narc Zuckerberg
2024-01-25
Hands down my favorite coffee shop in NL!Staff are friendly and knowledgeable, location is great and the store looks nice and well kept. Prices are very fair and most importantly, quality is great and consistent between visits.Also has a smoke lounge but I haven’t used it personally.
Bong Witch
Bong Witch
2024-01-21
Zelf ben ik al een aantal keer alleen bij Greenhouse Secret Farmers geweest om de Flowerpot B2 te gebruiken. Vandaag heb ik een vriendin meegenomen die het ook eens wilde ervaren. Omdat het voor haar de eerste keer was dat ze ging vapen (heeft alleen beperkte ervaring met spacecake), wilde ik graag een soortje dat een opgewekte, sociale high geeft waarbij je nog een gesprek kunt voeren. De budtender raadde daarop twee soortjes aan, waaruit ik de vriendin heb laten kiezen door eraan te ruiken. Meteen maar even goed opvoeden en leren dat je je neus moet laten meebeslissen! Heel fijn dat dat bij Greenhouse Secret Farmers kan en mag; zeker niet in elke shop mag je aan de wiet ruiken voordat je een keuze maakt. De keuze viel op de Black Cherry Sour. We hebben deze wiet verdampt in de Flowerpot en het effect was precies zoals gehoopt; vrolijk, energiek, ontspannen en een fijn gesprek. De budtender heeft dus de juiste wiet geadviseerd! Het was voor ons allebei een fijne ervaring om op deze manier van cannabis te genieten in een ongedwongen sfeer, onder het genot van een lekker bakkie warme chocolademelk (mijn vriendin) en koffie verkeerd (ikzelf). Echt top dat we kosteloos gebruik mogen maken van één van de beste vaporizers op de markt. Zoals altijd bij Greenhouse Secret Farmers weer een warm welkom, goed geholpen door het personeel, een fijne tijd beleefd en genoten van fijne wiet. Wij komen zeker samen gauw weer eens terug.
sarien janse
sarien janse
2024-01-17
Ontspannen sfeer en goede uitleg
Gurpreet Singh
Gurpreet Singh
2024-01-16
This coffee shop is just different honestly. I travel from Amsterdam to Den Hague .. The Staff members are patient and are knowledgeable about everything. I would tell them what i am looking for and Everytime they have got my needs spot on Thank you for your service from UK

Routebeschrijving

De route vanaf Delft naar Elandstraat 18 in Den Haag is als volgt:

  1. Neem de N470 of de A13 richting Den Haag.
  2. Als je de N470 neemt, blijf deze weg volgen tot de afslag naar de N14.
  3. Als je de A13 neemt, volg de borden naar Den Haag Zuid / Kijkduin en neem de afslag naar de A4 richting Amsterdam.
  4. Volg de A4 tot aan de afslag naar Den Haag Centrum.
  5. Neem de afslag Den Haag Centrum en volg de borden naar het centrum.
  6. Blijf de weg volgen tot je bij de Nassaulaan komt.
  7. Neem de Nassaulaan en blijf deze volgen tot je bij de Elandstraat komt.
  8. Sla rechtsaf de Elandstraat in en volg deze tot nummer 18.

De totale afstand vanaf Delft naar Elandstraat 18 in Den Haag is ongeveer 12 kilometer en de rit zou ongeveer 15 tot 20 minuten moeten duren, afhankelijk van het verkeer.

Bezienswaardigheden onderweg: De Oude Kerk, Museum Prinsenhof Delft, Het Binnenhof, Paleis Noordeinde, Vredes Paleis