Opzoek naar?

Beste Coffeeshop Kijkduin

Je bent niet ver van de beste coffeeshop

Nr. 1 Green House Secret FarmersGreenhouse Secret Farmers is de nummer één coffeeshop in Den Haag, perfect voor cannabisliefhebbers uit Kijkduin die op zoek zijn naar de hoogste kwaliteit wiet en hash. Onze winkel is gunstig gelegen in het hart van de stad, aan de Elandstraat 18, en gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer of met de auto.

Inwoners van Kijkduin hoeven niet ver te reizen om te genieten van de beste cannabisproducten die Den Haag te bieden heeft. Bij Greenhouse Secret Farmers zijn we trots op de kwaliteit van onze producten, die allemaal ambachtelijk en biologisch gekweekt worden. Dit stelt ons in staat om de hoogste kwaliteit te garanderen. Ons assortiment bestaat uit de nieuwste strains uit Californië en Canada, evenals de bekende Hollandse klassiekers die wereldwijd beroemd zijn. We zorgen ervoor dat onze collectie wiet en hash regelmatig wordt bijgewerkt, zodat we altijd de nieuwste en meest interessante producten aan onze klanten kunnen aanbieden.

Naast onze indrukwekkende selectie van wiet en hash, bieden we een breed scala aan accessoires zoals waterpijpen, vloeitjes, grinders en meer. Onze edibles, bereid door een professionele banketbakker, zijn van ongeëvenaarde kwaliteit. Van red velvet cake en muffins tot brownies en stroopwafels, al onze edibles zijn vermengd met onze heerlijke wiet en hasj.

Coffeeshop Kijkduin Greenhouse Secret Farmer Winkel Balie
Coffeeshop Zoetermeer Greenhouse Secret Farmer Winkel Balie
Coffeeshop Zoetermeer Greenhouse Secret Farmer Winkel Balie

Bij Greenhouse Secret Farmers willen we onze klanten uit Kijkduin en omstreken een ontspannen en gastvrije sfeer bieden. Ons vriendelijke en professionele team staat altijd voor je klaar om je te helpen en advies te geven over onze producten. Bij binnenkomst in onze coffeeshop word je verwelkomd door onze speciale gastheer, die je graag extra informatie geeft over ons assortiment.

Veiligheid en verantwoordelijkheid zijn voor ons van groot belang. We controleren altijd de leeftijd van onze klanten en verkopen geen cannabisproducten aan personen onder de 18 jaar. Al onze producten worden getest in een laboratorium om ervoor te zorgen dat ze veilig zijn en van de hoogste kwaliteit.

Onze passie voor cannabis en onze toewijding aan kwaliteit en service maken Greenhouse Secret Farmers de nummer één keuze voor cannabisliefhebbers uit Kijkduin en omstreken. We nodigen je uit om de korte reis naar Den Haag te maken en onze uitstekende producten en service zelf te ervaren. We zijn ervan overtuigd dat je zult genieten van de beste wiet en hash die Den Haag te bieden heeft, en dat je keer op keer terug zult komen voor meer.

Of je nu een ervaren cannabiskenner bent of nieuw bent in de wereld van wiet en hash, Coffeeshop Den Haag Greenhouse Secret Farmers heeft voor ieder wat wils. Onze uitgebreide selectie van producten en onze toewijding aan het aanbieden van alleen de beste kwaliteit maken ons de ideale keuze voor iedereen die op zoek is naar een onvergetelijke coffeeshopervaring in Den Haag.

Onze uitgebreide selectie van producten en onze toewijding aan het aanbieden van alleen de beste kwaliteit maken ons de ideale keuze voor iedereen die op zoek is naar een superieure coffeeshopervaring in Den Haag.

Dit vinden anderen van ons

Reviews

Alain Peter
Alain Peter
2023-02-23
Mooiste coffeeshop van Nederlands en zeer hoogwaardige kwaliteit qua consumptie
Vignesh Sanjeevan
Vignesh Sanjeevan
2023-02-20
Good vibes around. Very welcoming and helpful staff. Love this place. Good price.
marc könig
marc könig
2023-02-20
Nice people, good products.
Daniil
Daniil
2023-02-19
So lovely! The location is great, the selection of strains is adorable, and the personnel is very friendly!
Marcin Kania
Marcin Kania
2023-02-14
Best place to get you real stuff!!
Jovan Micic
Jovan Micic
2023-02-11
Very good coffeeshop
Turksenederlander
Turksenederlander
2023-02-10
Beste shop en zeer vriendelijke mensen echt goed voor als je tot rust wil komen en goeie kwaliteiten wiet is wel wat duurder dan normaa maar dat is de kwaliteit

Routebeschrijving

Vanaf Kijkduin naar Elandstraat 18 in Den Haag volg je deze route:

 1. Ga in oostelijke richting op de Deltaplein naar de Kranenburgweg.
 2. Sla rechtsaf naar de Kranenburgweg.
 3. Sla linksaf naar de Nieuwe Parklaan.
 4. Sla rechtsaf naar de Kijkduinsestraat.
 5. Sla rechtsaf naar de Westduinweg.
 6. Sla linksaf naar de Machiel Vrijenhoeklaan.
 7. Sla linksaf naar de Laan van Poot.
 8. Sla rechtsaf naar de Loosduinseweg.
 9. Blijf de Loosduinseweg volgen en sla vervolgens linksaf naar de Goudenregenstraat.
 10. Sla rechtsaf naar de Fahrenheitstraat.
 11. Sla linksaf naar de Thomsonlaan.
 12. Sla vervolgens rechtsaf naar de Laan van Meerdervoort.
 13. Sla rechtsaf naar de Elandstraat en volg deze tot nummer 18.

De totale afstand van Kijkduin naar Elandstraat 18 in Den Haag is ongeveer 12 kilometer en de rit zou ongeveer 20 tot 25 minuten moeten duren, afhankelijk van het verkeer.

Bezienswaardigheden onderweg: De Pier in Scheveningen, Paleis Noordeinde, Vredes Paleis.