Opzoek naar?

Beste Coffeeshop Rotterdam

Je bent niet ver van de beste coffeeshop

Nr. 1 Green House Secret FarmersGreenhouse Secret Farmers is de nummer één coffeeshop in Den Haag voor cannabisliefhebbers die op zoek zijn naar de hoogste kwaliteit wiet en hash. Onze winkel is gunstig gelegen in het hart van de stad en gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer of met de auto.

Bij Greenhouse Secret Farmers hechten we veel waarde aan de kwaliteit van onze producten. Al onze wiet en hash worden ambachtelijk en biologisch gekweekt, waardoor we de hoogste kwaliteit kunnen garanderen. We bieden een uitgebreide selectie van de nieuwste strains uit Californië en Canada, naast de bekende Hollandse klassiekers die wereldwijd beroemd zijn. Onze collectie van wiet en hash wordt regelmatig geüpdatet, zodat we altijd de nieuwste en meest interessante producten aan onze klanten kunnen aanbieden.

Naast onze geweldige selectie van wiet en hash, bieden we ook een breed scala aan accessoires zoals waterpijpen, vloeitjes, grinders en meer. Onze edibles, bereid door een professionele banketbakker, zijn van ongeëvenaarde kwaliteit. Van red velvet cake en muffins tot brownies en stroopwafels, al onze edibles zijn vermengd met onze heerlijke kruiden.

Coffeeshop Rotterdam Greenhouse Secret Farmer Winkel Balie
Coffeeshop Rotterdam Greenhouse Secret Farmer Winkel Balie
Coffeeshop Rotterdam Greenhouse Secret Farmer Winkel Balie

We vinden het belangrijk om onze klanten een ontspannen en gastvrije sfeer te bieden, zodat ze zich thuis voelen en kunnen genieten van de beste cannabisproducten. Ons vriendelijke en professionele team staat altijd voor je klaar om je te helpen en advies te geven over onze producten. Bij binnenkomst in onze coffeeshop word je verwelkomd door onze speciale gastheer, die je graag extra informatie geeft over onze producten.

Bij Greenhouse Secret Farmers hechten we veel waarde aan de veiligheid en verantwoordelijkheid van onze producten. We controleren altijd de leeftijd van onze klanten en verkopen geen cannabisproducten aan personen onder de 18 jaar. Al onze producten worden getest in een laboratorium om ervoor te zorgen dat ze veilig zijn en van de hoogste kwaliteit.

Onze passie voor cannabis en onze toewijding aan kwaliteit en service maken ons de nummer één keuze voor cannabisliefhebbers in de stad. We nodigen je uit om langs te komen en onze uitstekende producten en service te ervaren. We zijn er zeker van dat je zult genieten van de beste wiet en hash die Den Haag te bieden heeft. Ons doel is om ervoor te zorgen dat al onze klanten een onvergetelijke ervaring hebben bij Greenhouse Secret Farmers.

Als je op zoek bent naar de beste coffeeshop Den Haag, dan is Greenhouse Secret Farmers de perfecte keuze.

Dit vinden anderen van ons

Reviews

Alain Peter
Alain Peter
2023-02-23
Mooiste coffeeshop van Nederlands en zeer hoogwaardige kwaliteit qua consumptie
Vignesh Sanjeevan
Vignesh Sanjeevan
2023-02-20
Good vibes around. Very welcoming and helpful staff. Love this place. Good price.
marc könig
marc könig
2023-02-20
Nice people, good products.
Daniil
Daniil
2023-02-19
So lovely! The location is great, the selection of strains is adorable, and the personnel is very friendly!
Marcin Kania
Marcin Kania
2023-02-14
Best place to get you real stuff!!
Jovan Micic
Jovan Micic
2023-02-11
Very good coffeeshop
Turksenederlander
Turksenederlander
2023-02-10
Beste shop en zeer vriendelijke mensen echt goed voor als je tot rust wil komen en goeie kwaliteiten wiet is wel wat duurder dan normaa maar dat is de kwaliteit

Routebeschrijving

De route van Rotterdam naar Elandstraat 18 in Den Haag is als volgt:

  1. Neem de A13 richting Den Haag.
  2. Volg de borden richting Rijswijk/Den Haag Zuid/Delft.
  3. Sla rechtsaf naar de Laan van Hoornwijck.
  4. Blijf de Laan van Hoornwijck volgen en ga rechtdoor op de Laan van Delfvliet.
  5. Sla rechtsaf naar de Laan van Nieuw Oosteinde.
  6. Blijf de Laan van Nieuw Oosteinde volgen en sla linksaf naar de Zuid-Hollandlaan.
  7. Neem op de rotonde de derde afslag naar de Koningskade.
  8. Blijf de Koningskade volgen en sla linksaf naar de Nassaulaan.
  9. Sla vervolgens rechtsaf de Elandstraat in en volg deze tot nummer 18.

De totale afstand van Rotterdam naar Elandstraat 18 in Den Haag is ongeveer 30 kilometer en de rit zou ongeveer 25 tot 30 minuten moeten duren, afhankelijk van het verkeer.

Bezienswaardigheden onderweg: Het Park bij de Euromast, De Pier in Scheveningen, Paleis Noordeinde, Vredes Paleis.