Opzoek naar?

Beste Coffeeshop Voorburg

Je bent niet ver van de beste coffeeshop

Nr. 1 Green House Secret FarmersGreenhouse Secret Farmers is de nummer één coffeeshop in Den Haag voor cannabisliefhebbers die op zoek zijn naar de hoogste kwaliteit wiet en hash. Onze winkel is gunstig gelegen in het hart van de stad en gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer of met de auto.

Bij Greenhouse Secret Farmers hechten we veel waarde aan de kwaliteit van onze producten. Al onze wiet en hash worden ambachtelijk en biologisch gekweekt, waardoor we de hoogste kwaliteit kunnen garanderen. We bieden een uitgebreide selectie van de nieuwste strains uit Californië en Canada, naast de bekende Hollandse klassiekers die wereldwijd beroemd zijn. Onze collectie van wiet en hash wordt regelmatig geüpdatet, zodat we altijd de nieuwste en meest interessante producten aan onze klanten kunnen aanbieden.

Naast onze geweldige selectie van wiet en hash, bieden we ook een breed scala aan accessoires zoals waterpijpen, vloeitjes, grinders en meer. Onze edibles, bereid door een professionele banketbakker, zijn van ongeëvenaarde kwaliteit. Van red velvet cake en muffins tot brownies en stroopwafels, al onze edibles zijn vermengd met onze heerlijke kruiden.

Coffeeshop Voorburg Greenhouse Secret Farmer Winkel Balie
Coffeeshop Delft Greenhouse Secret Farmer Winkel Balie
Coffeeshop Voorburg Greenhouse Secret Farmer Winkel Balie

We vinden het belangrijk om onze klanten een ontspannen en gastvrije sfeer te bieden, zodat ze zich thuis voelen en kunnen genieten van de beste cannabisproducten. Ons vriendelijke en professionele team staat altijd voor je klaar om je te helpen en advies te geven over onze producten. Bij binnenkomst in onze coffeeshop word je verwelkomd door onze speciale gastheer, die je graag extra informatie geeft over onze producten.

Bij Greenhouse Secret Farmers hechten we veel waarde aan de veiligheid en verantwoordelijkheid van onze producten. We controleren altijd de leeftijd van onze klanten en verkopen geen cannabisproducten aan personen onder de 18 jaar. Al onze producten worden getest in een laboratorium om ervoor te zorgen dat ze veilig zijn en van de hoogste kwaliteit.

Onze passie voor cannabis en onze toewijding aan kwaliteit en service maken ons de nummer één keuze voor cannabisliefhebbers in de stad. We nodigen je uit om langs te komen en onze uitstekende producten en service te ervaren. We zijn er zeker van dat je zult genieten van de beste wiet en hash die Den Haag te bieden heeft. Ons doel is om ervoor te zorgen dat al onze klanten een onvergetelijke ervaring hebben bij Greenhouse Secret Farmers.

Als je op zoek bent naar de beste coffeeshop Den Haag, dan is Greenhouse Secret Farmers de perfecte keuze.

Dit vinden anderen van ons

Reviews

Magdalena Zioło
Magdalena Zioło
2024-01-31
I highly recommend, the guys really know their stuff!
Taki Jaki
Taki Jaki
2024-01-26
Best coffeshop on this planet, quality qnd bud tenders are first class, so you will be serviced like it should be, try some Sherbet for sure!
Narc Zuckerberg
Narc Zuckerberg
2024-01-25
Hands down my favorite coffee shop in NL!Staff are friendly and knowledgeable, location is great and the store looks nice and well kept. Prices are very fair and most importantly, quality is great and consistent between visits.Also has a smoke lounge but I haven’t used it personally.
Bong Witch
Bong Witch
2024-01-21
Zelf ben ik al een aantal keer alleen bij Greenhouse Secret Farmers geweest om de Flowerpot B2 te gebruiken. Vandaag heb ik een vriendin meegenomen die het ook eens wilde ervaren. Omdat het voor haar de eerste keer was dat ze ging vapen (heeft alleen beperkte ervaring met spacecake), wilde ik graag een soortje dat een opgewekte, sociale high geeft waarbij je nog een gesprek kunt voeren. De budtender raadde daarop twee soortjes aan, waaruit ik de vriendin heb laten kiezen door eraan te ruiken. Meteen maar even goed opvoeden en leren dat je je neus moet laten meebeslissen! Heel fijn dat dat bij Greenhouse Secret Farmers kan en mag; zeker niet in elke shop mag je aan de wiet ruiken voordat je een keuze maakt. De keuze viel op de Black Cherry Sour. We hebben deze wiet verdampt in de Flowerpot en het effect was precies zoals gehoopt; vrolijk, energiek, ontspannen en een fijn gesprek. De budtender heeft dus de juiste wiet geadviseerd! Het was voor ons allebei een fijne ervaring om op deze manier van cannabis te genieten in een ongedwongen sfeer, onder het genot van een lekker bakkie warme chocolademelk (mijn vriendin) en koffie verkeerd (ikzelf). Echt top dat we kosteloos gebruik mogen maken van één van de beste vaporizers op de markt. Zoals altijd bij Greenhouse Secret Farmers weer een warm welkom, goed geholpen door het personeel, een fijne tijd beleefd en genoten van fijne wiet. Wij komen zeker samen gauw weer eens terug.
sarien janse
sarien janse
2024-01-17
Ontspannen sfeer en goede uitleg
Gurpreet Singh
Gurpreet Singh
2024-01-16
This coffee shop is just different honestly. I travel from Amsterdam to Den Hague .. The Staff members are patient and are knowledgeable about everything. I would tell them what i am looking for and Everytime they have got my needs spot on Thank you for your service from UK

Routebeschrijving

De route van Voorburg naar Elandstraat 18 in Den Haag is als volgt:

 1. Vertrek in zuidelijke richting op de Prins Bernhardlaan naar de Van Heurnstraat.
 2. Sla linksaf naar de Vlietwijck.
 3. Neem de tweede afslag op de rotonde om op de Vlietwijck te blijven.
 4. Sla rechtsaf naar de Van Schagenstraat.
 5. Sla linksaf naar de Parkweg.
 6. Sla rechtsaf naar de Koningin Julianalaan.
 7. Neem op de rotonde de tweede afslag naar de Parkweg.
 8. Blijf de Parkweg volgen en sla vervolgens rechtsaf naar de Laan van Nieuw Oosteinde.
 9. Blijf de Laan van Nieuw Oosteinde volgen en sla rechtsaf naar de Zuid-Hollandlaan.
 10. Neem de tweede afslag op de rotonde om op de Zuid-Hollandlaan te blijven.
 11. Neem op de volgende rotonde de derde afslag naar de Koningskade.
 12. Blijf de Koningskade volgen en sla linksaf naar de Nassaulaan.
 13. Sla vervolgens rechtsaf de Elandstraat in en volg deze tot nummer 18.

De totale afstand van Voorburg naar Elandstraat 18 in Den Haag is ongeveer 8,5 kilometer en de rit zou ongeveer 15 tot 20 minuten moeten duren, afhankelijk van het verkeer.

Bezienswaardigheden onderweg: Huygens’ Hofwijck, Paleis Noordeinde, Vredes Paleis.