Opzoek naar?

Beste Coffeeshop Zoetermeer

Je bent niet ver van de beste coffeeshop

Nr. 1 Green House Secret FarmersGreenhouse Secret Farmers, de nummer één coffeeshop in Den Haag, is dé plek voor cannabisliefhebbers uit Zoetermeer die op zoek zijn naar de hoogste kwaliteit wiet en hash. Onze winkel is gunstig gelegen in het hart van de stad, aan de Elandstraat 18, en gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer of met de auto.

Als je in Zoetermeer woont en op zoek bent naar een ongeëvenaarde coffeeshopervaring, biedt Greenhouse Secret Farmers precies wat je zoekt. Wij zijn trots op de kwaliteit van onze producten en ons uitgebreide assortiment. Onze biologisch gekweekte wiet en hash zijn afkomstig van de beste bronnen, inclusief de nieuwste strains uit Californië en Canada, evenals de bekende Hollandse klassiekers die wereldwijd geliefd zijn. We updaten onze collectie regelmatig om ervoor te zorgen dat we altijd de nieuwste en meest interessante producten aan onze klanten kunnen aanbieden.

Naast onze indrukwekkende selectie van wiet en hash, bieden we een breed scala aan accessoires zoals waterpijpen, vloeitjes, grinders en meer. Voor de liefhebbers van edibles hebben we een assortiment van ongeëvenaarde kwaliteit, bereid door een professionele banketbakker. Van red velvet cake en muffins tot brownies en stroopwafels, al onze edibles zijn zorgvuldig bereid met onze heerlijke kruiden.

Coffeeshop Zoetermeer Greenhouse Secret Farmer Winkel Balie
Coffeeshop Zoetermeer Greenhouse Secret Farmer Winkel Balie
Coffeeshop Zoetermeer Greenhouse Secret Farmer Winkel Balie

Bij Greenhouse Secret Farmers vinden we het belangrijk om onze klanten uit Zoetermeer en omstreken een ontspannen en gastvrije sfeer te bieden. Ons vriendelijke en professionele team staat altijd klaar om je te helpen en advies te geven over onze producten. Bij binnenkomst word je verwelkomd door onze speciale gastheer, die je graag extra informatie geeft over ons assortiment.

Veiligheid en verantwoordelijkheid zijn voor ons van het grootste belang. We controleren altijd de leeftijd van onze klanten en verkopen geen cannabisproducten aan personen onder de 18 jaar. Al onze producten worden getest in een laboratorium om ervoor te zorgen dat ze veilig zijn en van de hoogste kwaliteit.

Veiligheid en verantwoordelijkheid zijn belangrijke aspecten van ons bedrijf bij Greenhouse Secret Farmers. We controleren altijd de leeftijd van onze klanten en verkopen geen cannabisproducten aan personen onder de 18 jaar. Al onze producten worden getest in een laboratorium om ervoor te zorgen dat ze veilig en van de hoogste kwaliteit zijn.

Onze passie voor cannabis en onze toewijding aan kwaliteit en service maken Greenhouse Secret Farmers de nummer één keuze voor cannabisliefhebbers uit Zoetermeer en omstreken. We nodigen je uit om de korte reis naar Den Haag te maken en onze uitstekende producten en service zelf te ervaren. We zijn er zeker van dat je zult genieten van de beste wiet en hash die Den Haag te bieden heeft en dat je keer op keer zult terugkomen voor meer.

Of je nu een doorgewinterde cannabiskenner bent of nieuw bent in de wereld van wiet en hash, Coffeeshop Den Haag Greenhouse Secret Farmers heeft iets te bieden voor iedereen. Onze uitgebreide selectie van producten en onze toewijding aan het aanbieden van alleen de beste kwaliteit maken ons de ideale keuze voor iedereen die op zoek is naar een superieure coffeeshopervaring in Den Haag.

Dit vinden anderen van ons

Reviews

Alain Peter
Alain Peter
2023-02-23
Mooiste coffeeshop van Nederlands en zeer hoogwaardige kwaliteit qua consumptie
Vignesh Sanjeevan
Vignesh Sanjeevan
2023-02-20
Good vibes around. Very welcoming and helpful staff. Love this place. Good price.
marc könig
marc könig
2023-02-20
Nice people, good products.
Daniil
Daniil
2023-02-19
So lovely! The location is great, the selection of strains is adorable, and the personnel is very friendly!
Marcin Kania
Marcin Kania
2023-02-14
Best place to get you real stuff!!
Jovan Micic
Jovan Micic
2023-02-11
Very good coffeeshop
Turksenederlander
Turksenederlander
2023-02-10
Beste shop en zeer vriendelijke mensen echt goed voor als je tot rust wil komen en goeie kwaliteiten wiet is wel wat duurder dan normaa maar dat is de kwaliteit

Routebeschrijving

Vanaf Zoetermeer naar Elandstraat 18 in Den Haag volg je deze route:

 1. Ga in westelijke richting op de Oranjelaan.
 2. Sla rechtsaf naar de Van Leeuwenhoeklaan.
 3. Sla linksaf naar de Bleiswijkseweg.
 4. Sla rechtsaf naar de Australiëweg en ga verder op de A12 richting Den Haag.
 5. Neem afslag 3 (Voorburg) richting Binckhorst.
 6. Sla rechtsaf naar de Binckhorstlaan.
 7. Sla linksaf naar de Mercuriusweg.
 8. Sla rechtsaf naar de Laan van Nieuw Oosteinde.
 9. Neem op de rotonde de eerste afslag naar de Zuid-Hollandlaan.
 10. Neem op de volgende rotonde de derde afslag naar de Koningskade.
 11. Blijf de Koningskade volgen en sla linksaf naar de Nassaulaan.
 12. Sla vervolgens rechtsaf de Elandstraat in en volg deze tot nummer 18.

De totale afstand van Zoetermeer naar Elandstraat 18 in Den Haag is ongeveer 18 kilometer en de rit zou ongeveer 25 tot 30 minuten moeten duren, afhankelijk van het verkeer.

Bezienswaardigheden onderweg: SnowWorld Zoetermeer, Paleis Noordeinde, Vredes Paleis.