Over ons

GREEN HOUSE SECRETFARMERS

Coffeeshop Green House Secret Farmers is gevestigd op 8 minuten loopafstand van het Centraal Station in Den Haag.
We hebben ervoor gezorgd dat ons interieur een moderne uitstraling en een charmante uitstraling krijgt! Het is een gezellige plek die je hart zal veroveren met zijn aangename interieur, waardoor het een perfecte plek is voor urenlang relaxen en chillen met een vriend of vriendin. Green House Secret Farmers is nu met zijn vernieuwde interieur aantrekkelijker dan ooit! Met een bezoek bij de zaak maakt het duidelijk dat er liefde, zorg en aandacht voor

Op onze uitgebreide menukaart staan ​​de meest exclusieve hoofdprijs, diverse prijswinnende producten. En wat ons nog unieker maakt, is het feit dat we er ook voor zorgen dat elk product in een verpakking wordt geplaatst waar goed over nagedacht is. Green House Secret Farmers heeft een aangepast logo voor elke soort die we aanbieden, wat alleen de ongelooflijke aandacht voor detail laat zien die we hebben besteed aan het creëren van de meest fantastische ervaring voor onze klanten.
Maar we hechten ook veel waarde aan goede service en zorgen ervoor dat we alleen hoogopgeleid personeel aannemen. De budtenders zijn niet alleen zeer deskundig, maar ze zijn ook hier om hulp, diepgaande informatie en uitstekende aanbevelingen te bieden aan klanten, zowel ervaren als beginners.
Green House Secret Farmers is een trotse winnaar van de Jack Herer Cup 2019 voor het Beste Internationale Product. Deze coffeeshop zal je ongetwijfeld versteld doen staan ​​met zijn overvloedige wiet en joint menu. Wat nog verbazingwekkender is, is het feit dat Green House Secret Farmers elk van de producten test met behulp van de iraculeuze GemmaCert-machine om efficiëntie en transparantie voor onze klanten te garanderen.
Green House Secret Farmers draagt ​​zorg voor de kwaliteit van haar producten en zorgt ervoor dat u er het beste van krijgt!