Over Ons

Wie zijn wij?

Greenhouse Secret FarmersAl meer dan 30 jaar zijn wij een begrip in de coffeeshopindustrie en bieden wij de fijnste cannabisproducten aan enthousiastelingen van over de hele wereld. Wij zijn gepassioneerd over het leveren van een rookervaring die ongeƫvenaard is en we zijn trots op onze inzet voor biologische producten.

Bij GreenHouse Secret Farmers werken we samen met lokale producenten om ervoor te zorgen dat onze producten verantwoord en biologisch worden geteeld. Wij geloven dat ambachtelijke biologische cannabis de sleutel is tot het produceren van hoogwaardige producten en we gebruiken een verscheidenheid aan biologische technieken om een breed scala aan smaken en terpenen in onze producten te produceren.

Onze menukaart biedt de nieuwste soorten uit Californiƫ en Canada, naast klassieke Nederlandse soorten zoals Mexican Haze en Bubbles. We zijn ook trots op onze hasj-collectie, die klassieke Marokkaanse hasj, dubbel gefilterde hasj, hoogwaardige droge vrieshash, temple ball hasj en limited edition rosin bevat.

Onze edibles worden bereid door een professionele banketbakker en omvatten een scala aan heerlijke lekkernijen, zoals red velvet cake, muffins, brownies en zelfs stroopwafels die zijn verrijkt met onze hoogwaardige cannabis.

Onze Budtenders

Onze professionele budtenders hebben alle smaken op het menu geproefd en adviseren u graag bij het maken van uw keuze. Wij werken voornamelijk met lokaal geproduceerde producten om te verzekeren dat deze op de meest verantwoordelijke manier worden geproduceerd. Organisch kweken is onze oplossing, en onze ambachtelijk organisch gekweekte wiet is dan ook een ware traktatie voor de zintuigen.